Loading Događaji

« All Events

  • This event has passed.

Sigurna kuća Pančevo

октобар 12, 2017 @ 11:30 am - 5:00 pm

Poštovani/e,

pozivamo vas da 12.10.2017 sa početkom u 11,30 u objektu Prihvatilišta za žene i decu žrtve nasilja – Sigurna kuća Pančevo, propratite proces realizacije projekta u oblasti socijalnog stanovanja – pomoći sigurnim kućama, finansiran sredstvima iz budžeta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a na inicijativu potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorane Mihajlović.

U Prihvatilištu za žene i decu žrtve porodičnog nasilja – Sigurna kuća Pančevo, sredstvima iz budžeta Ministarstva u visini od 989.323,00 finansiran je projekat koji se realizuje u saradnji sa Društvom za unapređenje položaja vulnerabilnih društvenih grupa iz Pančeva. Nakon realizacije projekta biće proširen prostor za rad i radno okupacione aktivnosti kao i kreativne aktivnosti sa korisnicama Sigurne kuće. Pored toga biće opremljeno i igralište za decu čime će se njihovo slobodno vreme kvalitetnije ispunjavati ali i obezbediti prostor za sportsko rekreativne aktivnosti.

Ovo je prvi put kako se sredstvima iz budžeta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture daje direktna finansijska podrška Prihvatilištima za žene i decu, žrtve porodičnog nasilja.
VAŽNA NAPOMENA
Skrećemo pažnju medijima da nije dopušteno javno objaviti adresu Prihvatilišta za žene i decu, žrtve porodičnog nasilja-Sigurna kuća Pančevo kao i snimanje kamerom ili fotografskim aparatom spoljašnost objekta i lokaciju gde se nalazi.

Koordinatorka projekta
Milica Todorović
Predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost Skupštine Grada Pančeva

Detalji

Datum:
октобар 12, 2017
Time:
11:30 am - 5:00 pm